Sorry, registratie is beëindigd.

Tijdens deze cursus leer je in één ochtend de belangrijkste instellingen van je Sony A7 fullframe systeemcamera. Geschikt voor A7, A7 II, A7 III, A7R, A7R II, A7R III, A7R IV, A7R V, A7c


  • Datum: 28-1-2023 10:00 - 29-1-2023 12:30
  • Plaats: Willem Buytewechstraat 27, Alkmaar, Nederland (Kaart)

Beschrijving

Sony heeft met de A7 serie systeemcamera’s een toonaangevende positie veroverd in de high end cameramarkt. Kwaliteit, precisie en snelheid staan op zeer hoog niveau. Ze zijn niet moeilijk te gebruiken, mits je de weg weet en de systematiek doorhebt. Deze cursus helpt je daarbij.

Je leert in één ochtend de belangrijkste instellingen van je Sony A7 fullframe systeemcamera. Ik laat je zien hoe je je camera het makkelijkst gebruikt en je krijgt veel nuttige en praktische tips. We nemen de belangrijkste instellingen  door en geven aan hoe je opties kiest die voor jou belangrijk zijn.

De cursus is geschikt voor iedereen die een Sony A7 serie fullframe systeemcamera bezit en die hier beter mee wil leren werken. Let erop dat je tijdens de cursus je camera meeneemt en zorgt voor een volle accu en een geheugenkaart. 

Schrijf je in via deze link!