Sorry, registratie is beëindigd.

Tijdens deze cursus leer je in één avond de belangrijkste instellingen van je Sony A7 fullframe systeemcamera. Geschikt A7, A7 II, A7 III, A7R, A7R ii, A7R III, A7R IV


  • Datum: 9-12-2021 19:00
  • Plaats: Willem Buytewechstraat 27, Alkmaar, Nederland (Kaart)
  • Meer informatie: 9 December, 9-21.30 u

Beschrijving

Sony heeft met de A7 serie systeemcamera’s een toonaangevende positie veroverd in de high end cameramarkt. Kwaliteit, precisie en snelheid staan op zeer hoog niveau. Ze zijn niet moeilijk te gebruiken, mits je de weg weet en de systematiek doorhebt. Daar gaan we je bij helpen!

Tijdens deze cursus leer je in één avond de belangrijkste instellingen van je Sony A7 fullframe systeemcamera. Ik laat jezien hoe je je camera het makkelijkst gebruikt en je krijgt veel nuttige en praktische tips. We nemen de belangrijkste instellingen met je door en geven aan hoe je opties kiest die bij jouw soort fotografie passen. Tijdens de cursus zijn er steeds instelpauzes, waarin je de behandelde instellingen op je eigen camera opzoekt en gebruikt.

De cursus is geschikt voor iedereen die een Sony A7 serie fullframe systeemcamera bezit en die hier beter mee wil leren werken. Let erop dat je tijdens de cursus je camera meeneemt en zorgt voor een volle accu en geheugenkaart. 

Schrijf je in via deze link!